
Denní menu
Středa 19. 2. 2025
Polévka:
Šumavská bramboračka....45,-
Francouzská cibulačka se sýrovým toastem...45,-
Menu:
Polévka
Bratislavská vepřová kýta, houskový knedlík // jasmínová rýže .... 175,-
Hotová jídla:
Bratislavská vepřová kýta, houskový knedlík // jasmínová rýže....145,-
Hovězí maso vařené, dušená karotka, vařený brambor s máslem....150,-
Špekové knedlíky s uzeným masem a škvarkami, kysané zelí, cibulka....145,-
Smažené kuřecí stehenní řízečky v bylinkové strouhance, bramborová kaše s máslem, citrón...160,-
Gratinované špenátové lasagne s kuřecím masem a mozarellou....155,-
Zbojnická hovězí pečeně, houskový knedlík // jasmínová rýže....150,-
Filátko z čerstvého lososa na grilu s koprovou omáčkou, vařený brambor, citrón....185,-
Smažený sýr „Eidam”, vařený brambor, domácí tatarka ... 150,-
Smažený kuřecí řízek, vařený brambor s máslem, citrón ... 155,-
Smažený vepřový řízek, vařený brambor s máslem, citrón ... 155,-
Dezerty:
Cheesecake s bílou čokoládou a karamelem....75,-